Niedzielna nowoczesna tradycja, czyli Niedzielny Brunch
Wielu z nas w niedziele lubi funkcjonować w innym rytmie. Z reguły trochę wolniejszym i swobodniejszym. Dla takich osób powstała oferta brunch’y, czyli późnych śniadań albo wczesnych lunchy (słowo brunch powstało z połączenia dwóch słów breakfast i lunch), które skłaniają do dłuższych rozmów, pozwalają razem spędzić czas bez pośpiechu. Ta nowoczesna forma spotkań rodzinnych staje się coraz bardziej popularna także w Polsce. Jedne z najbardziej urozmaiconych, ekskluzywnych i pełnych smaków brunchy, można zjeść w każdą niedzielę w Reastauracji Garden DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Warsaw na warszawskim Wawrze.
Spotkania rodzinne, urodziny, imieniny, jubileusze
O tym, że Brunch Niedzielny stał się już popularnym elementem współczesnego stylu życia, może świadczyć fakt, że coraz częściej, komunie, spotkania rodzinne o różnych charakterze, takie jak uroczystości imienin, czy 18, 20, 30, 40, 50, 60, 70 urodzin są organizowane właśnie w taki sposób. O wiele łatwiej jest zaprosić rodzinę, znajomych, przyjaciół na brunch, gdzie każdy będzie mógł wybrać z szerokiej oferty to co lubi najbardziej a gospodarze, będą mieli czas by porozmawiać z gośćmi i co najlepsze, nie będą musieli sprzątać ani zmywać. Dla tych, co czekają na wakacyjne smaki, szef kuchni Restauracji Garden przygotował wyjątkowe brunch’owe menu Śródziemnomorskie, którego będzie można skosztować wybierając się na niedzielny brunch do DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Warsaw w kwietniu 2023 r.
Brunch - Śródziemnomorskie Menu
Oferta kwietniowych brunch’y to oferta limitowana. Wyjątkowych potraw z tego menu będzie można skosztować tylko rezerwując miejsce na niedzielny brunch w kwietniu 2023 r.
W niedziele – 2 kwietnia, 16 kwietnia, 23 kwietnia i 30 kwietnia będzie można przenieść się w ulubione miejsce w basenie Morza Śródziemnego bez wyjeżdżania z Warszawy.
Pozycje kuchni śródziemnomorskiej w wersjach na ciepło i zimno znajdziemy zarówno w propozycjach przystawek (grillowane kalmary, dojrzewające włoskie wędliny), jak i pośród sałatek (sałatka z pieczoną ośmiornicą, czy wegetariańska Siciliana) dań głównych (ratattouille, porchetta z winnym sosem, opiekany Dorsz z dodatkami), czy stacji live cooking tagliatelle: z krewetkami i szpinakiem, chorizo i cukinią, grillowane cevapcici z ajvarem i pitą czy duszone mule w białym winie z pomidorami i czosnkiem).
Pełne menu Brunchu Śródziemnomorskiego znaleźć można tu: https://u.profitroom.com/2019-doubletreewarsaw-pl/uploads/Brunchkwiecie2023.pdf?_ga=2.19132344.1047688434.1681493244-1533667918.1681493243
Dla każdego coś miłego
Jak zawsze oferta Niedzielnego Brunchu także w wersji śródziemnomorskiej obejmuje menu dla dzieci, bufet deserowy oraz pełną ofertę napoi alkoholowych (wino, piwo) jak i bezalkoholowych (woda, soki, napoje gazowe, kawa, herbata). Dzieci w wieku do 4 lat, uczestniczą w brunchu bezpłatnie. Za dzieci w wieku od 5 do 12 lat trzeba zapłacić tylko 50% ceny.
To sprawia, że wiele niedzielnych brunch’y w DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Warsaw przeciąga się do obiadu. Jeśli pogoda sprzyja, to wielu gości podczas uroczystości rodzinnych korzysta z pięknego tarasu i ogrodu.
Jeśli szukasz pomysłu na organizację uroczystości rodzinnej, spotkania rodzinnego, urodzin, imienin, jubileuszu zapraszamy.
REZERWACJE DLA GRUP (powyżej 10 osób dorosłych):
· Marzanna Murawska / Social Events Sales Manager
· tel. 22 278 00 21,
· email: marzanna.murawska@hilton.com
REZERWACJE INDYWIDUALNE (do 10 osób dorosłych):
· Restauracja Garden tel. 22 278 01 00 lub
· Guest Service tel. 22 278 00 00